Da har vi snurrat runt inne i city

Tog en tripp till City idag. Shopping centren ar sjukt stora. Ap mycket klader och skor. Flera vaningar. Lilla kupolen ar ju inget  att jamfora med. Och NK bleknar faktiskt oxa. Man blir lite snurrig av allt for att det ar just for mycket, a sa jaklans stort. Men det var skoj att se. Vi har gatt som tokar. Fotterna varker.

Iman blir det lugnar iaf, da drar vi till Bondi beach. Blir sol och bad. Finns aven ett mindre centrum dar sa jag hoppas pa lite shopping.

Da har vi landat i Sydney

Antligen har vi landat i Sydney.
Flygningen tog totalt 24 timmar.  Mellan London och Sydney sa fick vi totalt 4 frukostar, ca 3 luncher och te,kaffe lite da och da. Helt plotsligt lag det godis pa satet. De matar ju en som en tok. Man kunde aven valja mellan varm eller kall frukost. Vi tog sjalvklart kallfrukost som da var , musli, mjolk mm. Medan de flesta pa flyget tog varm frukost (de flesta var engelskman ). Den varma frukosten bestod av omelett, korvar som sag verkligen ackliga ut. Men men det var sakert gott.

Nu sitter vi har efter en dag i Sydney. Vi har gatt som sjutton. Letade pa operahuset och gick runt dar sedan hamnade vi i Botanic Gardens och shit vad fladdermoss det var dar. Hangde i traden overallt.

Och ohman du hade ratt, gar ganska manga tjejer pa gatan har. igar sag jag en tjej som hade - vet ej om jag ska kalla det for kjol, for kort var den. Gick nog inte ens under rumpan.


Iman blir det att bada o sola, ska till Bondi Beach :)

Det ar as varmt har nere fast det kan komma lite regnskurar da och da. Men det ar bara skont.

Nu drar vi..

Taxin är utanför å vi far nu iväg till Australien.. Vi är småtrötta och fnittrar som katten :D ..hehe


Ha d gött i sverige

Australien - Här kommer jag ... :)

Då är stunden äntligen här.  Jag drar till Australien =). All är packa och färdigt nu är det bara att vänta in att klockan blir 04.15 då taxin kommer. Flyget bär av kl 7.00. Jag ser då inte framemot flygresan. ca: 25 timmar.. Men vi har laddat upp med tidningar, böcker, musik. Sen finns det ju film på planet så det ska nog gå bra...

Ska bli så skoj, ÄNTLIGEN semester :D .. Det är jag allt värd. Vi kommer befinna oss i Sydney på nyår, och det ser jag verkligen framemot. FYRVERKERIER kan man snacka om då :D wiiii..

Sen bär det av till surfers paradise, brisbain och sedan uppåt i landet. Självklart ska man surfa och snorkla.


Ni kan hitta mig på resdagboken, alias: maanno ... där kommer vi förhoppningsvis om det finns tid till att skriva om vad som händer och ladda upp bilder =)...

Ni får ha d så gott här i Sverige...Kommer faktiskt sakna sverige lite :D ..


 

Jul hemma i Borlänge

Då e man hemma i blge igen då. Men inte får man ledigt, jobbat idag och jobbar imån. Skönt att få komma hem en sväng och vila upp sig. Lite lugnare tempo här hemma. Man märker det till och med i mat affärerna. Allt går så mycket saktare.

Första glädjen var ju att det var snö här hemma. Så skönt att se. Äntligen kanske man kan få lite julkänsla innan man drar till Australien.  Längtar till julafton nu, som kommer bli lugn å skönt å massa god mat. =)

Man har iaf packat allt till Australien nu. Fick inte ner allt i väskan men det mesta :). Tur har man en syster som kan solla bort alla onödiga plagg. Har fortfarande inte fått nå resfeber än, men det kommer nog den 25 skulle jag tro.

Igår så var vi (jag, maria,sofia, johanna, tess) hem till sofia på pajmiddag. Så gott det var, jätte goda pajer och efterrätt.  *mums* ..Skoj att träffa alla innan man drar. Idag fick jag även träffa Becky och Alfred. Så söt liten kille. Riktig chamör.

Rånare som bjuder på cigg

Ja, Borlänge och Stockholm är ganska lika ändå. Man ser lite poliser här och där. Och man hör om lite bråk då och då.
Men jag tror att rånarna i sthlm är lite mer generösa om  man ska utgå från vad som hände i Fredags.

I Fredags blev en kompis rånad av en man som var beväpnad med kniv utanför sin port. Min kompis sa att han (rånaren) skulle ta det lugnt och att han skulle få allt han ville ha. Han tog pengarna och mobilen.  Korten fick han behålla och han fick även plocka ur sim-kortet ur mobilen (rånaren har visst inte så bråttom). Vilken rånare tar inte hela plånboken?.. hmm.. aja. Men det sjukaste är ju att rånaren bjöd på cigg... haha... Skulle ju inte hända i Borlänge.
Om de ska råna en kan de ju va lite schyssta iaf :D ..

 

Julbord

Nu får det nog räcka med julbord för min del. Varit på 5 stycken julbord  under 3 veckor.

Första julbordet bjöd skanova in. Det var as skoj. Var ju på Solvalla och blev lite spelande på hästar. Bilder finns i något inlägg nedan.

Andra och tredje  julbordet bjöd Alcadon in till. Det blev lunch. Åkte dit både onsdag och Torsdag. Gott var det =)
 
    


Fjärde julbordet bjöd Stokab på. Glögg kväll men de hade ett mindre julbord. Det var trevligt. Fick lite lucia firande då sveriges lucia kom på besök. Fick höra lite fina julsånger.. hehe




Femte julbordet blev i Fredags med jobbet. Vi drog till Cafe Fåfängan. Mycket skoj och trevligt. Otroligt god mat. Laxfena var as gott.


 

    

    


Glöm inte mössan i vinter!

Nu börjar det komma lite julmail i min inbox. Vissa roligare än andra. Men denna katt var ju lite småsöt. Å Glöm verkligen inte mössan i vinter nu.




Soap bar

I lördags blev det party. Sandra var på besök i stockholmo och självklart är det utgång då.
Det var jag, Sandra och Madde som snurrade runt på Soap bar. Och om vi hade roligt, så skoj vi hade.

Jag drog först hem till Madde en sväng sedan drog vi till en förfest hos Fredrik.

Nog skrivet om detta. Bilderna kan tala för sig själva. Men kvällen får + + + + +.  Vi upptäckte nämligen cosmopolitan, hehe.. Bättre sent än aldrig.  Och  det blev X antal sånna.

Och om ni vill höra Douglas historien är det bara att fråga Madde =) .  Det blev lite små roligt kaos efter att soap bar stängt :). Vi skulle till Donken vid kungsträdgården, men Madde hamnade vid humlegården, Sandra kom och sa att Madde skulle flytta till Lettland och helt plötsligt var alla borta. Men alla kom till rätta till slut. =)

   

       

      

        


IDG

IDG var till jobbet och hälsade på en sväng. Bara titta in på deras sida och läsa :D

http://www.idg.se/2.1085/1.199188/serversafari-30-meter-under-jorden

Självlart fastnade man på ett litet hörn. längst till höger

Foto: Anna Rut Höglund/Pär Rittsel (IDG.se)

Hemma i Borlänge på besök

Då har man varit hem och hälsat på igen. Denna gång åkte jag hem för att gå till tandläkaren. Laga 2 st hål. Jag körde som sagt utan bedövning, och blev lite nervös då jag frågade tandläkaren om hon skulle köra med bedövning, och självklart svarade hon JA. Men jag sa att jag skulle testa utan bedövning först. Så då satte hon igång, eller ???! fan jag kände ju inte ens att hon börjat  borrat, jag tänkte shit, om det känns så här är det ju lätt som en plätt, känner ju inget. Men sedan när hon kom längre ner i hålet så började det ila lite. Men var ju inget som gjorde ont, lite ilning står man ju ut med. Det jobbigaste var nog när hon stoppade in tandpetare mellan tänderna och in med alla verktyg i munnen. Men allt gick bra och tänderna är hela. 

På kvällen så drog man hem till Nylund för att se på hockey, sen skulle de ut å äta å Malu. Så jag hängde på dem. Vi drog sedan ut på S2 då Johnossi skulle spela. Spelningen var helt okej. Linda hängde med ut också så det var skit skoj =)


Johan och Johan äter på Malu. 



På lördagen så blev dagen lugn. På kvällen så blev det självklart utgång, denna gång bolle. Jag hamnade på förfest hos johanna. Det var jag, Madde, sandra, johanna och johanna som partade loss. Sedan så kom Anders + kompisar (tror han hette anders) Shit, hade skit skoj.. Var ett tag sedan jag hade så här jäklans skoj när jag var ut. Var inte allt för mycket folk ute på bolle men tillräckligt för att ha skoj :D 



      
     
Sandra, johanna och johanna sitter å  kollar på lite roliga youtube klipp. 

          

Pontan, emil och johan träffade man självklart ute. Shit, fan vad skoj ni var grabbar. Emil du tog andan ur mig ett tag där, hehe. Var då länge sedan jag såg dig ha så här "roligt" och packad. Och du förvånade mig lite där också... hehe..
Emil och Pontan röjde på dansgolvet. 



Emil, Jag och Johan på dansgolvet (Snodd bild från:  http://burguslasvegas.blogspot.com/)


   

RSS 2.0