Julbord på Solvalla


Då har man varit på sitt första julbord för i år. Vi blev bjuda av en underleverantör. Så det var julbord ute på solvalla. Det var jag å Calle som drog dit. Och schemat var fullspäckat. Självklart kom vi försent. Vi skulle först på nån föreläsning där en veterinär skulle babbla om hur hästen fungerar osv. Sedan skulle någon kille från tv4 som var med och intervjuar vinnarna och prata om hästar och spelsystem. Vi kom som sagt försent så vi träffade vår säljare och hon förklarade hur vi skulle komma till stallbacken. "Gå rakt fram i korridoren och ta hissen längst ner". För det första hittade vi ingen hiss, vi tänkte att vi tar trapporna då, måste ju va längst ner, vi kom till någon jäkla källare. haha.. shit vad skoj å förvirrade vi var..så jäklans skoj vi hade. Men tillslut hittade vi rätt. Självklart trodde jag att det skulle var as tråkigt. Trav inte riktigt min grej. Men shit, det e ju fan roligt och intressant var det.

Efter allt detta så gick vi tillbaka till festvåningen och fick julbord. Så gott det var, godisbordet var ju BÄST :) mums.

Nu satt vi även igång att spela på V64. Jag och Calle sattsade tillsammans. Visst vi förlorade, men vann oxå. Har nog inte haft så här roligt på länge. Nu kommer jag bli kvar i spelträsket. Kommer säkerligen spela mer på hästar.. hehe...

Vid kl 21 så kom Tomten och vi fick en julklapp :) en fin pläd med dalahästar på :)


   


   

 

Julstämning och skridskor i kungsträdgården

I ca 4 år så har jag alltid sagt att jag vill åka skridskor i kungsträdgården. Det ser ju så mysigt ut på alla kort man ser.
Så igår blev det av. Jag och Richard åkte till kungsträdgården och åkte lite skridskor. Var trevligt och mysig stämning. Blir garanterat fler gånger.

Här kommer lite vinterbilder från Stockholm. NK:s skyltfönster är så juligt fina.

   

         

  


Pannkakor med Madde och panik shopping av vinterskor

Då har det blivit en ny vecka och Tisdag igen. Måndagen bjöd på en relativt lugn arbetsdag. Eftersom att det har kommit så jädrans mycket snö här fick jag lov att skynda mig ut å panik shoppa vinterskor då jag inte har några.
Jag tog med mig Madde på jackt efter skor. Efter några skobutiker så hittade vi ett par skor som fick duga. Så nu har jag ett par skor iaf som förhoppningsvis värmer mina fötter =)


     Så här såg det ut när första snön kom, och som har legat kvar. Var så mysigt att vakna till alla snöflingor.




Efter turen på stan så var vi så hungriga. Vi drog hem till Madde och gjorde pannkakor. Vi var väldigt hungriga så vi slog på stort, gjorde smet på 1 liter mjölk och 6 ägg. Haha, ja, nog sagt om det. Men det väldigt många pannkakor iaf. Och över blev det oxå.... hehe..!!  Och vi ska nog inte tala om hur runda och fina de blev =)

 

Så här glad kan man bli när man får goda pannkakor med glass.



Har inte sagt så mycket vad som hände ihelgen. Den var ganska lugn. Var på stan en sväng, sett på tv/film, tränat. Jag och Anni tog en tur till Gröna Lunds Julmarkanad. Ganska mysigt, man fick lite mer julstämmning iaf.
Fick även smaka på Annas goda pannakotta. mums.


Aldrig nöjd.

Tycker faktiskt låten e ganska  bra, den strömmar just nu i mina högtalare. Lite små rolig låt... Å jag jobbar ganska bra till låten, allt är toppen.. Men så ni inte tror att jag e galen så lyssnar jag på annan musik med. Den går inte på  repeat hela tiden=)

Aldrig nöjd, aldrig nöjd
Mm ...

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...

Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna

(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så
(Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Mm...)
Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel

Aldrig, aldrig nöjd
Aldrig, aldrig, aldrig nöjd




Skillnad på en kille och en Man. De jäklans bullarna. :)


  Beyonce gästade tv4 igår morse, eller de hade gjort en intervju med henne. De snackade om hennes nya skiva. Och de kom in på, jag tror att det var om vad vissa låtar handlade om på hennes skiva. Hon berättade att det handlar om killar som tar allt för givet och att de typ inte bryr sig. Exempel var att de inte svarade i telefonen hemma då de tog förgivet att tjejen skulle svara. Eller att de kunde vara ute för att de visste att tjejen satt hemma å väntade på dem. Detta är skillnaden mellan KILLAR och MÄN. Män gör inte sådant, de tar inte förgivet.... mycket roligt och intressant att lyssna på :)

                                                                

Denna månad har allt handlat om just sådana killar, som inte ens är värda att kämpa för, som inte är något att ha, synd bara att man kommer på det försent. hmm,  Man vill ju ha en Man som kan ta sitt ansvar och som respekterar. Man vill inte ha en kille som bara skiter i saker. Som inte avslutar saker på ett värdigt sätt, hur svårt det än är.  Som inte inte kan stå emot "frestelsen" för stunden. Som inte uppskattar det de har. Som inte tänker.  Själva frestelsen ska jag inte ens gå in på. Men kan ju kort säga att varje förhöllande utsätts någon gång för svårigheter. Vissa står upp och kämpar, försöker iaf medan andra inte fattar vad de egentligen gör.  Självklart kollar man på andra killar/tjejer, tycker dem är snygga osv,men man låter allt stanna där och går inte över gränsen.  Man vet vad man vädersätter, man vet vad som sitter hemma och väntar på en. Man vet skillnaden på en frestelse/flirt och äkta kärlek. Eller "Man" vet tydligen inte detta, bara en del.

Haha, så svaret är enkelt på vad jag vill ha för kille eller jag menar MAN :) En man rakt igenom, som vädersätter det han har, som svara i telefonen och som kan stå emot frestelsen :D .. hehe...


Å nu kommer vi till ALLA dessa bullar. Det är bullar överallt.

Varje morgon när jag ska och träna så går jag ju förbi pressbyrån i tunnelbanan. Varje dag/gång luktar det nybakta bullar. Visst det luktar gott. Men va fan, inte när man ska och träna, man blir ju så frestad, men som sagt. Om man har vilja och vet vad man har så står man mot denna frestelse. Bullar gynnar nog inte mig när jag går till träningen. Sen när man ska gå från gymet till jobbet, går man inte förbi ett 7eleven då och vad gör det där, jo luktar självklart nybakade bullar.. Så jobbigt att gå förbi för man blir ju så sugen. Men jag står emot, får se hur länge bara :D ...!
Nu när vi är inne på bullar så har NK sjukt goda bullar. Ett måste att köpa saffransbullarna. ooo, tur att man inte går fröbi där varje dag, för då skulle det bli en och annan bulle.  Ett bullbak ligger framför mig, måste baka lite goda bullar snart =)

                                           


Ikväll ska man hem till Madde och laga lite mat. Får se vad vi hittar på för gott. =) Kan nog bli lite tv tittande eller en bra film med. Funderar på om jag ska ut på stan först, är i stort behova av nya vinterskor. Fryser ju om fötterna. Sjuk glad jag e för all snö som har kommit. JAg är ganska förvånad, trodde det inte att det kunde komma så mycket snö.

Eva storyn fortsätter i Expressen, sid 13 :D

Förra helgen messade jag med Dia, där han komenterar att det skulle vara roligt att skriva om Evas mess  i tidningen. Jag skrattar och skriver, jo visst, skulle vara rolig läsning :D .. Men jag trodde verkligen inget skule hände. Bra en rolig grej.

Men igår ringde han och sa att han snackat med sin chef och att han ska skriva en artikeln om hur lätt det är att skicka sms till fel personer. Självklart ville han ha med Eva storyn (vem vill som inte läsa om Eva). Jag satte mig och sms:ade över Evas sms till honom. 

Resultatet av detta blev en helsida i Expressen, sid. 13 :D .... Så jäklans roligt och bra skrivet Dia.. 

Ni kan  även gå  inoch titta på www.expressen.se/1.1379184 eller söka på Hjälp, jag skickade fel.
Men mycket roligare att läsa det i tidningen, så köp nu :D

Ett måste att läsa detta, Ni kommer garanterat att skratta. 

Totte å Silla

Här kommer lite bilder sen när Totte å Silla var här å spelade in ett avsnitt av ett barnprogram.

    



OO, känner på mig att detta kommer bli en seg dag. Är så trött... hmm, men gårdagaen gick fort så man kan hoppas att denna arbetsdag går fort med. Längtar till lunchen iaf. Jag har tillagat broccoli och skink paj :D ... så gott..
Funderar även på att färga hårt, får se hur det blir med den saken.

Nä nu är det jobb som gäller.



peace out.   

Ett stick i armen

ja, då har man vaccinerat sig mot hepatit då. Gick skapligt bra. Anna var rädd som vanligt =) men hon svimmade iaf inte. Hon tittade inte på sprutan och hon blev tillfrågad om hon ville ha ett bokmärke efterråt =).

Efter sprutan så sved det som sjutton, shit... vi gick å beklagade oss på ICA hur det sved. Anna kom då med kommentaren - shit, jag tror jag svimmar nu. Men som tur var gjorde hon inte det.. haha
Man vet aldrig med Anna, senast hon svimmade var när hon skulle följa med mig till sjukan för att ta ut p-staven. Men kan inte klandra henne, jag hade ju en sax hängandes ur armen medan sjuksyrran var ute å snurrade (då hon ej fick ut staven). Men tack vare att Anna svimmade så fick vi saft =). Kkommer  aldrig glömma denna stund, shit vad jag skrattade. Sjuksyster bara sket i mig å hjälpte Anna. Miin tanke var då - Hallå, vad händer, det e jag som ligger på sjuksängen, hjälp mig.. Men som sagt jag kunde inte hålla mig för skratt medan Anna svimmade. Å shit vad hon har fått höra detta efter... Mycket roligt.. haha
Fina minnen

Lite bilder från vaccinationen.

 




Justja, det var även fotbollsgalan igår. Lite små skoj att kolla på.
Så här såg det ut hemifrån mig. Ni som har dålig syn som jag, så står det iaf Fotbollsgala på Globen :D


Herr Måndag är här igen och vaccination

Måndagen har kommit ännu en gång. Ny vecka, nya möjligheter.. haha

Men först tar vi allt som hände på Söndagen. Det var en slapp å skön Söndag. Vaknade som vanligt  upp, åt en god frukost sedan drog jag å Syrran ut på stan. Vi segade runt men hittade inget skoj, tråkigt värre för jag vill ju ha nya kläder. Att man aldrig ska hitta något när man vill ha det. Men kanske bäst om man ser på det ekonomiska planet. Eller jo förresten hittade en kläning som jag nog vill ha, kostade 1299 kr, så jag får väl dit å testa den se om den är värd priset.

Sedan så blev man inbjuden  till Tim o Nermin som nu även kallas "hotell odenplan" :) på filmkväll. Vi blev ett gäng, orka inte nämna namn. Denna gång blev det att titta på True romance, vi skulle egentligen sett på en annan film men blev ltie strul så det blev denna fiim tillslut, men det var helt okej.

   
(Snott bilderna från http://www.screenrush.co.uk/)




Men idag är det Måndag. Som vanlig pallad jag mig upp till kl 06.00 för att träna innan jobbet. Idag var det väldigt segt, puh, men men armarna fick en omgång iaf.
Har en hel del att göra på jobbet, så det är bara att ta tag i allt å börja slita. Ser ut som att det kommer bli en jobbig vecka.
Jag lagade lite mat igår så måste ju visa hur bra det blev. Köpte kycklingfärs och gjort biffar. Blev faktiskt riktigt gott :D ..





Efter jobber ska jag iväg å vaccinera mig mot Hepatit A och B. Lika bra att göra det när man är ute å reser så mycket. Visst Australien som jag ska till är lågriskland men man vet ju aldrig vad man möter på för människor, hehe :). Men typ hela Europa är mellanriskländer förutom Norden, och man reser ju ganska mycket inom Europa så då finns ju alltid risken. så idag händer det, idag blir det av med vaccination, måste ta två sprutor innan jag drar til Australien och en tredje spruta om ca 6 månader.

Anglais och Laroy

Efter att chocken lagt sig angående Eva å Lasse så masade vi oss ut.
Det blev fördrinkar på Anglais, mycket trevligt. Men jag kan fortfarande inte fatta att det kan vara ett inneställe. Det är ju som en hotellbar, en lobby. Varför vill folk hänga där. Men det var min 2 gång jag var där så, jag gick dit igen så tydligen måste det va ett bra ställe.. hehe, men fattar ändå inte.

Sedan hörde Anni, Peter o c/o av sig de hade hamnat på Laroy så vi drog dit. Vi dansade och hade oss. Skit skoj. Men var lite för ung ålder på de flesta så det var lite tråkigt. Vi stod på dansgolvet å helt plötsligt så kom det fram en kille och satt en drink i min hand, jag fattade nade, lite snurrigt. Men syrran var fort framme och gav tillbaka drinken till killen (som nog inte fattade varför). Men det var nog lika bra, för man kan ju inte ta emot drinkar av en 20 åring, nån måtta får det allt vara.


                          
Såklart kan man hitta skoj med allt när man är full.                    Salanki å gänget hänger på dansgolvet.
Dagens roliga sak på toan var stumpen.




Syrran har lite ont i fötterna

Svar från Eva

Haha, då har vi svarat Eva och även fått ett svar från henne:

Eva svarar: Förlåt blev fel. Inte lätt att ha en man som inte kan. Han vet om Lasse. Kram Eva.

För det första: varför bryr hon sig i att svara oss, å varför förklarar hon till oss att hennes man inte kan. Om jag hade varit henne hade jag inte ens svarat, och om jag nu hade svarat hade jag typ skrivit, bry dig inte i mitt liv eller liknande. Inte skriva en förklaring.
För det andra: Varför skriver hon Kram ... Ingen jäkla vänskap det här ... En förklaring kanske skulle vara att hon tror att det är en kille hon messar med.
för det tredje: vi undrar fortfarande om Lasse kom igår, så självklart svarade vi Eva. Det här messet har gjort kvällen. Vi är glada inte för Eva utan för allt galenskap, att hon svarade tex.

Haha, då fick vi svar från Eva på vår fråga: kom Lasse igår?

Eva svarde: Ja han ringde och kom över. Jag fick vad jag behövde lite öm i dag. Kram Eva. Vem är du då? Jag är mullig och 62.

Efter detta mess vek vi ihop av skratt.... helt mållösa å lite smått ä.....

Efter detta så ville vi ej veta mer och svarade aldrig henne.

Vi fick ca 20 min efter det sista svaret ett till mess från henne där hon skrev:

"Kan vara skönt att få känna sig som en åtråvärd kvinna ibland o få njuta mycket o länge. kram Eva Och du förlåt igen."

Världen har då en del knäppa, knasiga människor å den här veckan har varit knäpp nog då det visat sig att det finns puckon som inte tänker. Det är inte grönare på andra sidan... eller är det ???

Otrogen med Lasse och mycket pirr du vet var!

Sms och mail kan vara lite jobbiga ibland, det är väldigt lätt att skicka till fel person. Man får passa sig riktigt noga så man inte skickar till fel person då kan det bli trubbel i paradiset..

Ja, hehe...vet inte riktigt vart jag ska börja, men iaf jag gillar verkligen inte folk som är otrogna och det om hände imorse gav mig och min syster ett stort skratt, - stackars kvinna. Men va fan sluta va otrogna, hatar sånt.

Jag å syrran vaknar vid 9 tiden, slår på mobilen, det piper, ett nytt meddelande. Ett okänt nummer, hmm vad kan detta vara. Anna läser tyst, rör lite gå ögonbrynen, ler, jag får en min av henne som säger- WHAT , vad är detta, hon börjar skratta. Hon läser högt, jag börjar as flabba, vi skrattar tillsammans.

Det stod följande i meddelandet:

Nu Lasse har min man åkt kan du komma nu de pirrar som sjutton nu ja du vet var. Jag väntar o längtar. Puss Eva

//

första tanken som kom upp var - sluta va otrogen,
andra tanken, shit, nu måste hon ju va sur på den här Lasse att han inte svarar på messet
tredje tanken var: hmm, vad ska vi göra, visst inte min sak att lägga sig i hennes liv, men va fan.. slutta knulla runt med någon annan än din man. Troligtvis har de nog inte ett öppet förhållande.
fjärde tanken: va fan ska vi göra nu, nått kommer jag ju göra, men vet inte vad än... ska komma på nå bra. om ni har nå bra ideer så är de välkommna.. Men ett svar kommer hon att få iaf på något vis..

Men den största frågan är : kom Lasse till Eva igår? eftersom hon skickade mess till fel person. Är Eva sur på Lasse nu om han nu inte kom ???

_______


Idag blir det shopping, ska dra till kungsholmen. :D wiiii

En fråga..

En sak som jag just nu funderar över:

Hur kan man  bara ge upp utan att ens  kämpat för det ???

Gillar inte folk som bara ger upp.. Va fan kämpa, eller försök åtminstonde. Det är dagens ? för mig.


Nu e jag hemma hos syrran, blir myskväll framför tv. Ätit kina mat, nu blir det ost och kex. Får se om det blir en utekväll sen =) imorgon blir det party iaf.. woohhooo

Fräckahalvpannan och barnprogram

Vi var ju och åt med jobbet i onsdags. Som vanligt var det SÅ gott. Här kommer lite bilder på vår trevliga kväll.
Julia hängde även med så det var skoj å träffa henne :D



  




Idag kommer silla å totte hit till jobbet, de ska spela in ett barnprogram/ tv avsnitt där rickard ska förklara vad internet är. Ska bli skoj å se sen när det sänds.  intressant...

Måste ju bara skriva för er som är stora fans till Ensam Mamma Söker =)  Nina satt på samma buss som mig idag, upptagen i sin telefon som hon var så jag kunde ju inte fråga om hon var singel eller inte. Så tyvärr Anna och Mattias (blomman) ni som tittar på varje avsnitt, så fick jag varken en bild på henne eller fick reda på om hon är singel eller ej, Men ni hade ju tur ändå för då kan ni fortsätta titta på det

Ta reda på vart din vän /pojkvän / flickvän befinner sig

En liten rolig länk jag fick av Anna imorse. Jag visste nästan vad jag hade att vänta mig.

Mer info om länken: Vill du ta reda på vart din vän /pojkvän / flickvän är just nu. Kolla in länken då. Skriv in mobilnummret så söker sateliten upp mobilen och visar platsen han/hon är just nu :D, lite små roligt, att göra en sån här onsdags morgon.

http://www.trackapartner.com/



Ikväll blri det ut å äta med jobbet. Ska bli väldigt gott. Som jag valde förra gången blir det Oxfile =).. Länktar...
Vi ska till ett ställe som ligger på söder och heter frackahalvpannan. Jag rekommenderar detta ställe.. så god mat.

Fredags fika med jobbet

Då var det dax för veckans fredagsfika. Trevligt som vanligt. Denna gången åkte jag å Martin till Muffins fabriken och köpte muffins för 300 kr, har aldrig sett så mycket muffins samtidigt.. Muffins överrallt.

      

Så här ser kontoret ut nu, där vi sitter. Jag sitter i bildens nedersta hägra hörn.




Våra fina fiskar ser ut så här :) .. Doris är en speciell fisk, brukar simma lite upp och ner ibland.





    Vi hade även en död pyjamas fisk imorse :( . + att 5 st är helt borta, är nog doris eller anemonen som ätit upp dem...



Här kommer lite härliga bilder från förra Fredag och Lördagen:







Nu är det 45 min, sen är det helg :-)

aaaa, en sån sak.

haha, måste skriva detta.

Praktikanten välter en sak vid sitt skrivbord.

Praktikant - vad är det här för sak? (säger han med sin skånska)
Calle - Det är en  sak som inte fungerar så bra.
Praktikant- ahh, en sån sak

Skratt från alla anställda.. hehe


Idag drar jag iaf till Borlänge, Längtar faktiskt, jag hoppas på en lugn helg. Ska iaf träffa lilla Ellen  ikväll som är några dagar gammal :) ....
Jag hoppas att det finns snö kvar i blge men tror nog inte det, kan ju hoppas på att det kommer lite snö medan jag är i stan.

Så jädrans skönt med helg :D  5 timmar kvar.

"flirt och äventyr, för lekfull kravlös kärlek"

Veckans Horoskop:

Finfin vecka för flirt och äventyr, för lekfull kravlös kärlek och ett spännande sexliv. Allra bäst blir nog helgen men just nu har medvinden i kärleksfrågor över hela linjen.

Eftertanke lönar sig om du vill göra bra köp eller förbättra din ekonomi på något sätt. Du är ovanligt klok.

Ett miljöombyte är helt rätt just nu. Satsa på en resa, en kryssning, ett besök hos en vän på annan ort.

// Källa: Den  seriösa tidningen Klick

Är ganska nöjd med mitt horoskop =) . "Flirt och äventyr" gillar jag ju och "lekfull kravlös kärlek", kan det bli bättre?  =)
Miljöombyte har jag haft men kommer även få det ihelgen då det blir en tåg kryssnig till Borlänge ..
ojojoj. det kan inte bli bättre tror jag..haha


                       

Lilla Ellen kom ut tillslut =)

ooo..Då har äntligen lilla Ellen kommit ut till kylan och världen. Grattis Jenny å Perra till er lilla söta dotter. Ska hem i helgen så då kommer jag garanterat att besöka er. Så roligt.

-------------------------------------------------

Igår så var jag ut på stan med Madde. Shoppade ett par nya skor å lite smått och gott. Som tur var så följde hon med mig hem så vi fixade upp min hall lampa. ÄNTLIGEN =)

Inga stötar eller något. I med kablarna upp med lampan å vipps så var allt inkopplat och klart.  Tackar Madde för hjälpen =)

                                       

 

 

 

Ikväll blir det en tv kväll , sen blir det även att planera lite för Australien resan, shit tiden går ju ruskigt fort, snart sitter man på beachen =)


2 Face

åå.. satt å kollade igenom kort på mobilen så kom jag till 2 Face. Så söt du är. Synd bara att jag inte kunde ta dig till Sthlm :D Men du har nog bra där du är nu. Men du är ju så söt min lilla bebis....

 

Ännu en helg har gått.

Shit vad veckorna går fort, å helgerna går ännu fortare. Snart är det Jul och snart så kommer man vara mitt i högsommar värmen =) den 26 December bär det av till Australien, längtar till sol och värmen. Men först ska jag hinna med att ha lite vinter, så jag hoppas att jag får lite snö här i Sthlm snart.

Nå vad har denna helg bjudit på. I Fredags blev den en myskväll hemma hos mig med Mattias och Anna. Det blev tacos, godis, äppel paj. Riktigt nice och det blev en de skratt, eller det blev skratt hela kvällen =) Roligt hade vi. 

På Lördagen drog jag, Anna och Hanna till Västerås, vi tog en lite bilkryssning =) en liten dagsutflykt behövdes. Vi gick på stan och sedan tog vi en tur till IKEA som att jag inte har blivit less på den affären nu. Det var en rolig coh trevlig tur. På kvällen så kom Anni hem till mig. Vi lyxade till det med lite ost och kex =). Vi satt på en helt okej "tjejfilm" efter det så blev det skräck, the grudge... Ja vi ska väl inte berätta hur mycket av filmen som vi såg =) Som tur e finns det filt och händer som man kan ha användning av =) men kan ju säga att äntligen var det en skräckfilm som man blev "rädd", ryste av. Men efteråt att vi sett den så kom i på att vi kanske skulle ha sett på the grudge först och sedan "tjejfilmen". Men jag somnade rätt bra denna kväll =)


                                              

Söndagen kommer i vanlig ordning. Blev att diska en del sen drog jag och mötte syrran. Vi gick och tränade  först sedan blev det en sväng på stan. Vi hamnade tillslut på ett fik vid östermalmstorg. Blev god mat och efterrätt=) Amanda kom även förbi en sväng. En trevlig pratstund blev det. Shit vädret har ju varit skit nice denna helg. Det ända som fattas är SNÖ...


 

                   





RSS 2.0